Proiect ”Together for life skills through green and inclusive education!” – 2018-EY-PMIP-R2-0002 Granturi SEE

Working together for a green, competitive and inclusive Europe

Proiectul intitulat “TOGETHER FOR LIFE SKILLS THROUGH GREEN AND INCLUSIVE EDUCATION!”, număr proiect: 2018-EY-PMIP-R2-0002 este finanțat prin Granturile SEE (2014-2021), care reprezintă contribuția Islandei, Liechtenstein-ului și a Norvegiei pentru o Europă mai verde, mai competitivă și mai incluzivă.

Prezentare proiect

Anunț selecție

Rezultate selecție
Metodologie selecție profesori consilieri
Anunț selecție profesori consilieri

Comunicate de presă

Comunicat de presă - 05.07.2019

Comunicat de presă  - 15.11.2019

Comunicat de presă finalizare proiect

Activitate în cadrul mobilităților 

Mobilitate 1 - InterCultural Iceland, Reykjavik, Islanda

   Mobilitate 2 - Newschool AS, Oslo,  Norvegia

Resurse utile
Fișă de Activitate Pentru Elevi - JURNAL ALTFEL
Fișă de Activitate Pentru Elevi - Modelul 4H

Produse realizate


Ghid de activități și metode pentru implementarea unui program de dezvoltare a abilităților de viață

”ÎMPREUNĂ PENTRU DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR DE VIAȚĂ” - program pentru elevi din învățământul gimnazial și liceal

Workshop "Împreună pentru dezvoltarea abilițăților de viață"

Galerie foto workshop

Implementare program ””ÎMPREUNĂ PENTRU DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR DE VIAȚĂ”

Conferința cu tema  ”Dezvoltarea abilităților de viață ale elevilor - o necesitate sau o prioritate?” - 24.06.2021

CONFERINȚĂ  ONLINE- 24 IUNIE 2021

În data de 24 iunie 2021, în intervalul 13,30 – 16, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Alba a susținut Conferința ”Dezvoltarea abilităților de viață ale elevilor – o necesitate sau o prioritate?” organizată în cadrul proiectului finanțat prin Granturile SEE - Mecanismul financiar 2014 - 2021, “Together for life skills through green and inclusive education!” nr. proiect: 2018-EY-PMIP-R2-0002. Evenimentul și-a propus să reunească consilieri școlari, profesori logopezi, cadre didactice, specialiști din domeniul educației atât din mediul preuniversitar, cât și din mediul universitar, precum și alți experți educaționali preocupați de îmbunătățirea rezilienței sistemului de educaţie.
Mulțumim celor 70 de participanți din 14 județe pentru participare și interesul manifestat față de tema conferinței și pentru aprecierile privind contribuția adusă de acest eveniment la dezvoltarea profesională și personală. De asemenea mulțumiri adresăm invitaților - inspector Maria-Cristina MARIN, Direcția Generală Învăţământ Preuniversitar din cadrul Ministerului Educației, doamnei Gabriela SECOȘAN – director de program ”Profesori fericiți pentru România”, prof. univ. dr. Ion Ovidiu PÂNIȘOARA - Director al Departamentului de Formare a Profesorilor, și conducător de doctorat în domeniul Științe ale Educației, Universitatea din București, lect. Univ. dr. Ramona PETROVAN - Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității 1 Decembrie 1918, Alba Iulia, prof. Gabriela MARINA - inspector activități educative extrașcolare, ISJ Alba. Prin discursurile și informațiile prezentate, invitații au abordat subiecte de un real interes și pragmatism pentru activitatea la clasă cu elevii cu scopul de a promova dezvoltarea abilităților de viață. Echipa de proiect a prezentat activități și produse realizate în cadrul proiectului pe parcursul celor 2 ani de derulare.

Galerie foto conferință

 

Lasă un răspuns